Nabídka

V našem rodinném saunovém světě naleznete klid, relax a pohodu. Můžete využít některou z pestré nabídky služeb. K dispozici je finská a bio sauna s parním nárazem, venkovní ochlazovací jezírko, whirpool pod širým nebem, masáže, venkovní a vnitřní odpočinková zóna. Samozřejmostí je bar pro osvěžení.


Náš Saunový svět je KLUBOVÝM ZAŘÍZENÍM


Do saunového světa je dobré vzít si s sebou žabky | nazouváky

Finská sauna

Finská sauna je nejznámějším typem sauny s výraznými ozdravnými účinky na lidské tělo i mysl. Intenzivní pocení vyplavuje z těla jedovaté látky. Díky silnému prohřátí dochází k posilování krevního oběhu a termoregulace lidského těla.

Více informací o naší finské sauně najdete zde.

Nabídka naší finské sauny

BIO sauna

BIO Sauna nabízí nižší teplotu, ale oproti tomu vyšší vlhkost díky parním nárazům. Sauna se tak hodí pro začátky se saunováním nebo pro osoby, které mají zdravotní potíže se srdcem apod.

Více informací o naší BIO sauně najdete zde.

Nabídka BIO sauna

Privátní whirlpool

Horká voda, výhled na noční oblohu, masáž těla vodními a vzduchovými tryskami. V privátním whirlpoolu budete mít dostatek soukromí a klidu pro ničím nerušenou relaxaci s vašimi nejbližšími.

Více informací o našem privátním whirlpoolu najdete zde.

Masáže

Stres, únava a napětí? Pokud jsou tato tři slova vaší denní rutinou, nezapomeňte své tělo odměnit příjemnou masáží, která má blahodárný účinek jak na vaše tělo, tak na vaši mysl.

Více informací o naší nabídce masáží najdete zde.

Masáže v Are-Sauny